Mora vuxenutbildning

Aktuellt på Mora vuxenutbildning

Antagningsbesked

Nu är antagningsbeskeden utskickade. Om du väntar på det men inte har fått något till den e-postadress du angett, titta i skräpposten då det ibland hamnar där.

Vill du studera i höst?

Mora vuxenutbildning har öppet för ansökan till och med 31 juli. Elever som gör sen ansökan kan förvänta sig ett antagningsbesked vecka 32!
Gör din ansökan här! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Bageri, Styckning och chark samt Restaurang och livsmedel

Vi har haft många förfrågningar om när antagningen öppnar för våra populära utbildningar inom Bageri, Styckning och chark samt Restaurang och livsmedel. Tyvärr blir det inget i augusti 2022 men håll tummarna för att det blir en start under 2023!

Support

Du vet väl att du som elev hos oss kan få hjälp och stöd i dina studier på våra supporttider!
Gå in här för att se vilka tider vi har.

Välkommen!

Inloggning

Ditt konto är uppbyggt enligt principen:
de tre första bokstäverna i ditt efternamn och de tre första bokstäverna i ditt förnamn samt födelsemånad och datum
Exempel: Maria Eriksson född 26 februari får då kontot: erimar0226

Om du är osäker på ditt lösenord, hör med din lärare eller kontakta It på telefonnummer 0250-261 00