Fotboll LIU

På Mora gymnasium skapar vi möjligheter för dig dom vill idrotta och samtidigt satsa på en bra gymnasieutbildning. Skolan har genom åren utbildat många ambitiösa och duktiga elitidrottare som gått hela vägen till OS-guld. Som idrottskommun erbjuder Mora en traditionsrik idrottsmiljö med en stark idrottskultur där du kommer att hitta många likasinnade.

Kollage Idrottsutbildning Fotboll

Allmänt om studier och idrott på Mora gymnasium

Vilka program kan man kombinera med idrott? Vad gäller för inackorderingstillägg? Skolans idrottshistoria, träningsfilosofi och mycket annat kan du läsa mer om här!

Träningspass/Teoripass

3 stycken träningspass/vecka.

Fysträning/Tester

Allmänna styrketester.

Arenor/Träningsmiljöer

Prästholmens IP med egna undervisningslokaler beläget mellan en fullstor gräsplan och en konstgräsplan. Eget gym, simhall och idrottshall finns också på området.

Boende

Elever som flyttar hit bor på området Sport Campus, i perfekt läge till skolan, med studentlägenheter. Här bor man 2-3 elever i varje lägenhet. Hyresvärd för dessa lägenheter är Mora Strand. Läs mer om boendet här!

Samarbetspartners

Djurgårdens IF, Kvarnsvedens IK.

Antal platser att söka

25 st på den lokala utbildningen (LIU).

Ansökan

Ansökan görs i samband med programvalet via Elevantagningen. Kom ihåg att kryssa i rutan för LIU!

Fyll i formuläret här nedan så att vi får en sammanställning av din idrottsbakgrund.

Sökandes personuppgifter
Om du trycker retur/enter när du fyllt i alla rutor så skickas formuläret in automatiskt.
Sökandes personuppgifter

Födelsedatum

Kommun
Målsmans kontaktuppgifter
Målsmans kontaktuppgifter
Är du intresserad av elevboende
Är du intresserad av elevboendeIdrott

Position

Klubb
Tränarens kontaktuppgifter
Tränarens kontaktuppgifter

Information om behandling av personuppgifter

Mora kommun kommer att behandla dina/era personuppgifter för myndighetsutövning och andra arbetsuppgifter inom nämndens verksamhetsområde.

Uppgifterna används enligt dataskyddsförordningens artikel 6.1. Uppgifterna förvaras i ett dokument- och ärendehanteringssystem / verksamhetssystem och gallras enligt gällande dokumenthanteringsplan.

Uppgifterna kan komma att överföras till andra system inom kommunen samt externa myndigheter/ verksamheter. För mer information om detta så kontaktar du förvaltningens dataskyddskontaktperson. Läs mer om personuppgifter och behandling av personuppgifter på www.morakommun.se Länk till annan webbplats.

Senast uppdaterad: 25 mars 2024