Studentdagen

Fredagen den 14 juni är det dags för våra avgångselever att marschera längs Moras gator och fira att livets kanske hittills största dag äntligen är här!

Dagsprogram för våra avgångselever:

Fredag 14 juni

07:30 – ca 07:50

Champagnefrukost vid klockstapeln i Kommunhusparken.

Musikstund i kyrkan.
Alla sitter kvar tills programmet är klart.

Förflyttning till Moraparken

09:00 - ca 11:00

Fotografering utanför Moraparken (schema läggs ut på teams, elevteamet).
Hamburgare serveras under förmiddagen

Insläpp till studentlunch, Moraparken

Studentlunch med stipendieutdelning

ca. 13:00

Avgång studentmarsch.
Marschordning kommer.

Parkering och kortegevägar under studenten

Parkering och kortege

Då det finns ett begränsat parkeringsplatser inom centrala Mora så ber vi att så många som möjligt nyttjar cykel eller kollektivtrafik att ta sig till och från Studenten. Ni som anländer med bil, nyttja de parkeringar som är närmast er i färdväg enligt kartan.

Studentmarchen är enligt gul markering (Kortege) och börjar vid Mora Parken via Hantverkaregatan, Kyrkogatan och Vasagatan avslutas vid klockstapeln.

Lastbilskortegen enligt blå markeringen (Körrutt lastbilskortege) börjar östgående på Älvgatan och vänder i rondellen åter och kör Älvgatan, Badstugatan och Vasagatan för att sedan vändaåter vid Oxbergsvägen. Studenterna lastar på/av lastbilarna vid Prostgatan, Fredsgatan och Björnramsgatan.

Senast uppdaterad: 30 maj 2024